Renovering af 1. sal
eller ny 1. sal

Skal du have hjælp til renovering af 1. sal eller skal du have helt ny 1. sal, kan du trygt overlade arbejdet til os.
Renovering af 1. sal er en af vores mange specialer. Det er forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget folk ønsker os involveret. Nogle vil have os til at klare hele renovering af 1. salen, mens andre foretrækker selv at lave dele af processen. Uanset hvilken løsning du søger, kan vi helt sikkert finde frem til den bedste løsning for jer og jeres hus.
Vores første prioritet er ganske enkelt, at give dig et færdigt resultat du er 100 % tilfreds med. Derfor er kvalitet også vægtet højt, samtidig med at vi, sammenlignet med mange af alternativerne, så vidt muligt forsøger at holde priserne lave.
 

Renovering af / ny 1. sal – derfor skal du vælge os

Det kan være svært at finde den optimale løsning, som opfylder alle dine kriterier indenfor kvalitet, pris og naturligvis lokalkendskab.
Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise på området indenfor isoleringskrav, brandkrav til etageadskillelse og ikke mindst byggetilladelser.
Skulle I have brug for ekstern rådgivning samarbejder vi med både rådgivende ingeniører og arkitekter.

Som udgangspunkt opererer vi i København (Storkøbenhavn) og Nordsjælland, som er vores lokalområder. 

 

Er du interesseret i at få et tilbud eller blot høre lidt omkring vores virksomhed, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt Os

Men-Con

Alsikemarken 91, 2860 Søborg
Tlf : 24 69 28 30

Må vi give dig et tilbud?