Tømrerarbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor tømrerarbejde, hvilket blandt andet inkluderer tagrenovering, ny 1. sal og ikke mindst montering af vinduer og døre. Dette var blot et lille udvalg af vores mange kompetencer, som også tæller mange andre specialer indenfor stort set alt tænkeligt tømrerarbejde. Uanset om du skal have hjælp til store eller små opgaver, kan vi med garanti hjælpe dig frem til et solidt og tilfredsstillende resultat, som ikke blot vil være en nydelse i dag, men også mange år fremover.
 

Vi udfører alt tømrerarbejde med et smil på læben

Som en af de vigtigste forudsætninger for, at vi kan leverer et tilfredsstillende stykke arbejde for dig, ligger i glæden ved at  et ordentligt stykke tømrerarbejde. Denne egenskab har vi heldigvis aldrig mistet, hvilket betyder at vi altid tropper op med et smil på læben, uanset om opgaven er stor og besværlig eller lille og overskuelig. Tømrerarbejde er et bredt område, som inkluderer mange forskellige opgaver. Vi har dog stor erfaring på området, og er dermed efterhånden blevet udsat for det meste, hvilket er din garanti for et sikkert og flot slutresultat.

Som udgangspunkt opererer vi i København (Storkøbenhavn) og Nordsjælland som er vores lokalområder.  Er du interesseret i at få et tilbud eller blot høre lidt omkring vores virksomhed, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt Os

Men-Con

Alsikemarken 91, 2860 Søborg
Tlf : 24 69 28 30

Må vi give dig et tilbud?