Vinduer og døre

Lad os klare renoveringen eller udskiftningen af dine vinduer og døre; så er du sikker på at arbejdet bliver udført flot og solidt første gang.
Ved udskiftning af vinduer og døre kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra nogle Danmarks førende fabrikanter.
Vi leverer og monterer vinduer og døre fra kælder til kvist fra en lang række producenter - og altid med et stort udvalg i de bedste materialer.
 

Lad os klare dine vinduer og døre

Det er altid dejligt, at få udskiftet vinduer og døre, da huset mange gange fremstår nyere og mere moderne bagefter. Samtidig er der naturligvis det funktionelle ved en god montering, som gør at du ikke behøves frygte for ubehageligt indeklima. Vinduer og døre er blot et af vores mange kompetence områder, som også inkluderer tagarbejde, renovering af 1. sal og mere generelt tømrerarbejde.

Som udgangspunkt opererer vi i København (Storkøbenhavn) og Nordsjælland som er vores lokalområder.  Er du interesseret i at få et tilbud på vinduer og døre eller blot høre lidt omkring vores virksomhed, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt Os

Men-Con

Alsikemarken 91, 2860 Søborg
Tlf : 24 69 28 30

Må vi give dig et tilbud?